Denk vooruit

Er is veel aan de hand in de wereld. Niemand weet precies hoe sectoren zoals de contractcatering zich zullen ontwikkelen. Werken aan de inzetbaarheid van je eigen talenten, is nu misschien wel harder nodig dan ooit tevoren. Bij dat vooruit denken, kan deze website je goed helpen. Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van collega’s uit de branche.

 

Aanvraagformulier ontwikkelvoucher

Leuk natuurlijk, zo’n financiële tegemoetkoming. Toch krijg je deze niet zomaar! Het begint met een volledig ingevuld aanvraagformulier. Als jouw aanvraag is goedgekeurd, zul je een e-mail ontvangen. Je wordt verzocht om een bewijs dat je een werknemer bent die in dienst is bij een werkgever in de contractcatering. Je moet naast je aanvraag dus nog een kopie van een recente loonstrook mailen naar ontwikkelvoucher@doewatjezelfkunt.nl. We respecteren graag je privacy: maak het BSN-nummer en het loon onleesbaar door dit zwart te maken of door te halen.

Gegevens werknemer/cursist

Vul je naam in
Vul je voorletters in
Vul je functie in
Vul uw voornaam in
Vul je geslacht in
Vul je adres in
Vul je postcode in
Vul je telefoonnummer in
Vul je woonplaats in
Vul een geldig e-mailadres in

Gegevens werkgever

Wij hebben de gegevens van je werkgever nodig om te controleren of deze bij ons is aangesloten.

Vul de naam van je werkgever in
Vul het telefoonnummer van je werkgever in
Vul de plaats van je werkgever in
Vul het email adres van je werkgever in

Gegevens opleiding/cursus

Geef de naam van de opleiding op
Geef een geldige datum op
Geef de naam van het opleidingsinstituut op
Geef de kosten van de opleiding op

LET OP: indien de kosten meer bedragen dan € 500,- (incl. btw) zul je de kosten boven de € 500,- zelf moeten dragen of hierover afspraken moeten maken met je werkgever.

Motivatie

Vul ja of nee in
Vul ja of nee in
Vul een motivatie in

Toestemming

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vragen wij toestemming om je gegevens te delen met je opleider/opleidingsinstituut.

U moet toestemming geven

Let op

Voorwaarde om voor de ontwikkelvoucher in aanmerking te komen is dat je binnen 4 maanden na afloop een bewijs van deelname aanlevert. Gebeurt dit niet dan kan de gegeven subsidie worden teruggevorderd. Door het invullen van dit formulier ga je ook akkoord met het gebruik van je gegevens in onze administratie en met het het reglement ontwikkelvouchers.

Specifieke vragen?

Mail of bel naar de Vakraad (0183) 61 92 33.

Je krijgt een kopie van het door jou ingevulde formulier, dit is voor je eigen administratie. Iemand van de Vakraad neemt persoonlijk contact op over je aanvraag.

Invalid Input


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?