Visual

Partner

Niet voor iedereen!

Delen = Vermenigvuldigen

Ben jij een contractcateraar of een organisatie die werkzaam is in de contractcateringbranche, groot of klein, die overweegt om een structurele bijdrage te leveren aan duurzame inzetbaarheid én hier voor uit wil komen? Is jouw bedrijf bewust, open-minded en vernieuwend? Dan nodigen we je van harte uit om partner te worden van doewatjezelfkunt.nl.

Alle partners zijn uitgenodigd om mee te denken, praten, bouwen, delen en verbinden. Wees bijzonder welkom op events en bijeenkomsten. Voed ons; het contact met doewatjezelfkunt.nl is een kort lijntje. Als partner heb je één vaste contactpersoon.

Een impressie van de eerste partner-/infobijeenkomst.

‘Ja, ik wil partner worden’

De hulp van partners uit de branche is daarbij onmisbaar: samen kunnen we meer bereiken. Ook Trefpuntcatering.nl, Veneca en De Unie overwegen om zich als partner aan te melden. Het zou natuurlijk heel mooi zijn als we jouw organisatie hieraan kunnen toevoegen.

Je deelname wordt zichtbaar; vertel je online je verhaal

De organisaties die partner zijn, krijgen er vanzelfsprekend een eigen landingspagina. De inhoud? Daar helpen we je graag bij. Een lid van de redactie zal je interviewen over de visie op duurzame inzetbaarheid vanuit het perspectief van jouw organisatie.

Deel, verbind en inspireer

Vanaf nu kun je worden uitgenodigd voor bijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid. Uiteindelijk draait het om de medewerkers die dag in dag uit het beste van zichzelf geven voor hun gasten. Als partner zijn de postersets ook voor jouw organisatie kosteloos te bestellen.