Laten we onze voorbeeldfunctie samen oppakken
wat nou

Wij zijn als partner vanaf het begin betrokken bij doewatjezelfkunt.nl. Een mooi en belangrijk initiatief. Als partner heb je het voorrecht om kennis in te brengen, maar maak je ook gebruik van de kennis van anderen. Je hebt daarnaast een voorbeeldfunctie. Toekijken is geen optie: spreek elkaar aan, deel praktijkvoorbeelden en stel elkaar de vraag: ‘Wat ga je nu doen?’ Houdt daarnaast ook verbinding met andere branches. Omdat we in huis zitten bij opdrachtgevers, zien we veel en kunnen we elkaar opzoeken. Een mooi voorbeeld daarvan is onze samenwerking met ASR op het gebied van duurzaamheid en Inclusiviteit. 

De kracht van doewatjezelfkunt.nl zit in de samenwerking; de hele branche pakt het op. Ik zie dat de mentaliteit al aan het veranderen is. Het onderwerp ‘duurzame inzetbaarheid’ komt op verschillende vlakken terug en zit meer tussen de oren van klanten, opdrachtgevers en onze collega’s. Dat verlaagt de drempel om ermee aan de slag te gaan. Dat hebben we al bereikt! Maar anderzijds blijft het toch spannend voor mensen om daadwerkelijk in actie te komen. Er zijn genoeg plannen en hulpmiddelen voor leidinggevenden hoe ze hun medewerkers kunnen helpen. Maar de leidinggevende zelf dan? Die moet het goede voorbeeld geven. Wij gaan nu veel meer investeren in ‘Hoe doen we het eigenlijk zélf?’ Zo houden we elkaar scherp.

'Ik wil zelf ook goed in balans blijven. Best een uitdaging met twee kleine kids en een job waar ik vol energie in duik. Ik ontwikkel en test daarom ook graag gezonde initiatieven op het werk: kantoorfietsen, lunchwandelingen, pop-up-trainingen of ik stap op de fiets naar mijn werk.'

Ik ontwikkel en test graag gezonde initiatieven op het werk: kantoorfietsen, lunchwandelingen, pop-up-trainingen of ik stap op de fiets naar mijn werk.

Femke Boost

Projectmanager HR Albron

Femke images/Partners/handtekeningen/handtekening-femke.png