Zo ontstaan de beste ideeën
wat nou

Ik zie dat bedrijven steeds meer klaar zijn voor een vitaler, leuker en gezelliger Nederland. Maar het kan nóg beter. Er zijn de afgelopen jaren veel instituten en procedures ontwikkeld: de cao is aangepast, we hebben het over werktijden en functiehuizen, leiderschapsstijlen… Maar in deze tijd werkt dat toch niet meer? Mensen kunnen zich daar niet mee identificeren. Vragen die ons écht bezighouden gaan veel meer over wie we zijn, waar we staan en waar we naartoe willen. Als we dat van elkaar weten, dan kunnen we veel beter samenwerken.

Het gaat dus niet om ‘harde’ businesscases, maar om het ontmoeten van mensen. We moeten veel meer samen gaan prutsen en klooien, dan ontstaan de beste ideeën en kunnen we onszelf verrassen! Als partner van doewatjezelfkunt.nl hoop ik een bijdrage te leveren aan het inspireren en ontmoeten van anderen. Ik ben benieuwd naar de ideeën van anderen en heb zelf meer dan genoeg ideeën en adviezen te delen. Ik hoop dat we elkaar de tijd gunnen om daarmee aan de slag te gaan. 

Ga de werkvloer op om samen het gesprek aan te gaan over wat de mensen nodig hebben. Bij Hutten hebben we ‘De beste-sessies’. Ik hoor altijd graag van mijn collega’s wat er écht toe doet.

Pascal Verheugd

HR Directeur Hutten

Pascal images/Partners/handtekeningen/handtekening-pascal.png