Het is zó leuk om nieuwe dingen te proberen!
wat nou

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat we meer moeite moeten doen om werknemers binnen te halen en te houden. Werknemers zijn namelijk veel bewuster bezig met hun ontwikkeling. Ze hebben veel keuze: ‘Wil ik daar wel werken?’ Ik zie dat vooral als een pluspunt. Met een onderwerp als duurzame inzetbaarheid kunnen we ook het verschil maken.

Duurzame inzetbaarheid is niet alleen van de afdeling HR, maar van iedereen. Als partner hopen wij niet alleen kennis en ervaring, maar ook een grote dosis enthousiasme in te brengen. Jezelf ontwikkelen is leuk! En ja, het is soms ook spannend. Maar als je nieuwe dingen gaat ontdekken en beleven, geeft dat zo veel energie. Door met anderen te delen wat er allemaal mogelijk is, kunnen we elkaar verder helpen en gaat het nog meer leven. Ik ga in ieder geval als partner nog meer zorgen dat er aandacht besteed wordt aan duurzame inzetbaarheid!

Schud elkaar wakker: ‘Zie je jezelf dit werk doen in hetzelfde tempo over 1 of 5 jaar?’ Later zullen mensen je bedanken: ‘Dat had ik even nodig!’

Alice Diels

HR Directeur Sodexo

Alice images/Partners/handtekeningen/handtekening-alice.png