Je hoeft het niet allemaal zelf te doen
wat nou

Als aanbieder van branche-erkende examentrajecten in de cateringbranche leggen wij tegenwoordig de kennis op straat. Alle lesmodules worden online aangeboden op trefpuntcatering.nl. Het geeft mensen in de cateringbranche de kans om hun kennis op te frissen en zich te ontwikkelen. Ook voor mensen buiten de branche is het interessant: je vergroot je kennis, maar ze kunnen ook rustig rondkijken of het cateringvak wat voor hen is. Zo leveren wij een bijdrage aan de mobiliteit en het ontwikkelen van mensen binnen en buiten de branche.

Wij zijn partner van doewatjezelfkunt.nl omdat we graag verbindingen leggen met anderen. Wij delen onze kennis en ervaringen graag, maar halen ook graag input en instrumenten bij andere betrokkenen. Waarom zouden we het allemaal zelf moeten uitvinden? Samen staan we echt sterker. Het schijnt uniek te zijn dat wij onze leermodules zo gratis en voor niets voor iedereen openstellen. We hopen dat anderen ons voorbeeld gaan volgen en ook gaan delen.

Kijk verder dan de ‘grens’ van je eigen branche en ontdek andere ervaringen en instrumenten. En maak dan de vertaalslag naar je eigen vakgebied

Bertie Redeker

Secretaris bij stichting Opleidingen Contractcatering

Bertie images/Partners/handtekeningen/handtekening-bertie.png