Gespot!

De handigste apps voor thuis en op je werk

nieuw
Door Margot Ruijters
Ondernemer en docent inzetbaarheid

wat nou

Het is best lastig apps te vinden die echt de moeite waard zijn! Wij helpen je daarom een beetje door handige en leuke apps op een rij te zetten waarmee je jezelf helpt om regelmatig water te drinken (supergezond!), je rustmomentje te pakken en je kattebelletjes kwijt te kunnen.

Check dus regelmatig doewatjezelfkunt.nl om op de hoogte te blijven van de beste apps die jou het leven aangenamer kunnen maken. Thuis, maar ook op het werk.

 

Drink water. Een onwijs goede app die je herinnert aan je broodnodige glaasjes water. Drink it up, baby! Gratis verkrijgbaar op Google Play.

Pocket yoga. Even een momentje voor jezelf? Check de knap geïllustreerde yoga oefeningen en kom even tot rust. Verkrijgbaar in de app store.

Mail myself. Wil je afleidende gedachten gewoon even naar jezelf mailen zonder smartphone gedoe? Gebruik de Android app ‘mail myself’ en je kunt weer rustig verder. Te koop op Google Play.

 

Margot Ruijters: 'Werk is heel belangrijk voor mensen. En daar heb ik mijn werk van gemaakt.'

Wat ik doe? Ik help bedrijven bij het beleid op het gebied van inzetbaarheid. Sommige mensen denken ‘ik hoef niet na te denken over later, ik zie het allemaal wel’. Dat vind ik heel vreemd. Ook in de catering is men vooral bezig met de gast. Dat maakt het werk leuk natuurlijk, maar soms ook zwaar.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik veel vragen stel. Zorg je genoeg voor jezelf? Kijk je wel vooruit? Waar zie je jezelf over 5 of 10 of 20 jaar? Vast niet met een kapotte rug of een burn-out, gekluisterd op de bank… Mijn advies: Stel niet uit en kom nu in actie. Deze website is alvast een goed begin.Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?