Gespot!

Instrumenten voor jou en je collega’s!

nieuw
Door Margot Ruijters
Ondernemer en docent inzetbaarheid

wat nou

Samen aan de praat blijven over duurzame inzetbaarheid. Makkelijker dan je denkt, als je tenminste de juiste instrumenten gebruikt.

De ene keer wil je graag met jezelf aan de slag, een andere keer liever met collega’s of een leidinggevende. Hier kun je alle instrumenten vinden. Het enige dat je verder nog nodig hebt, is een uurtje onverdeelde aandacht en ruimte in je hoofd om over de toekomst na te denken. Iets voor jou?

Op doewatjezelfkunt.nl worden regelmatig nieuwe instrumenten toegevoegd, dus vergeet niet om zo nu en dan een kijkje te nemen!

 

Margot Ruijters: 'Werk is heel belangrijk voor mensen. En daar heb ik mijn werk van gemaakt.'

Wat ik doe? Ik help bedrijven bij het beleid op het gebied van inzetbaarheid. Sommige mensen denken ‘ik hoef niet na te denken over later, ik zie het allemaal wel’. Dat vind ik heel vreemd. Ook in de catering is men vooral bezig met de gast. Dat maakt het werk leuk natuurlijk, maar soms ook zwaar.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik veel vragen stel. Zorg je genoeg voor jezelf? Kijk je wel vooruit? Waar zie je jezelf over 5 of 10 of 20 jaar? Vast niet met een kapotte rug of een burn-out, gekluisterd op de bank… Mijn advies: Stel niet uit en kom nu in actie. Deze website is alvast een goed begin.Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?