Gespot!

Must haves voor je boekenkast

nieuw
Door Margot Ruijters
Ondernemer en docent inzetbaarheid

wat nou

Het beste uit de boekenkast van Margot Ruijters: drie toppers die je eigenlijk een keertje zou moeten lezen.

Hollend voor je stress uit. Wegwijzer voor rust en ruimte in je hoofd. Op humoristische wijze legt Suzan Kuijsten uit hoe stress werkt, hoe het ook wat minder kan en waarom dat zo lastig is.

Tot hier en niet verderVoor alle mensen die op zoek zijn naar balans tussen werk en privé. In dit boek legt Carien Karsten uit hoe je werk en privéleven zo kunt inrichten dat je er niet meer aan onderdoor gaat. Dus uit met die smartphone en gun jezelf periodes off-line!

Ja-maar... OmdenkenKijk, denk en creëer. Dit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Geschreven door Berthold Gunster.

 

Margot Ruijters: 'Werk is heel belangrijk voor mensen. En daar heb ik mijn werk van gemaakt.'

Wat ik doe? Ik help bedrijven bij het beleid op het gebied van inzetbaarheid. Sommige mensen denken ‘ik hoef niet na te denken over later, ik zie het allemaal wel’. Dat vind ik heel vreemd. Ook in de catering is men vooral bezig met de gast. Dat maakt het werk leuk natuurlijk, maar soms ook zwaar.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik veel vragen stel. Zorg je genoeg voor jezelf? Kijk je wel vooruit? Waar zie je jezelf over 5 of 10 of 20 jaar? Vast niet met een kapotte rug of een burn-out, gekluisterd op de bank… Mijn advies: Stel niet uit en kom nu in actie. Deze website is alvast een goed begin.Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?