In gesprek met

Als de wereld verandert, dan verander je toch gewoon mee?
Peter Soonius
wat nou

Ik zie de cateringwereld veranderen: de contracten worden kleiner, het werk gaat meer de facilitaire kant op. Ik heb heel veel plezier in mijn werk en wil dat graag zo houden. Daarom vind ik dat ik me moet voorbereiden op de toekomst. Ik wil niet afwachten.

Een jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding facilitair management. Ik ben nu op de helft. Het mooie aan mijn studie is dat ik er ook nú al heel veel aan heb. De opleiding is heel praktijkgericht, dus ik kan wat ik leer gelijk toepassen op locatie. Ik kom door mijn stages op plekken waar ik anders nooit zou komen en leer ook ontzettend veel van alle mensen die ik door mijn opleiding ontmoet. Waar ik mezelf zie over twee jaar? Als facilitair leidinggevende, het liefst bij Sodexo natuurlijk!

Studie met werk en gezin combineren? Het is vooral een kwestie van goed plannen. Ik maak elke week een schema, dat werkt prima.

Peter Soonius

Hoofd Satelliet keuken DC Schiphol

Peter images/Handtekeningen/handtekening-peter.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?