
Als de wereld verandert, dan verander je toch gewoon mee?
Ik zie de cateringwereld veranderen: de contracten worden kleiner, het werk gaat meer de facilitaire kant op. Ik heb heel veel plezier in mijn werk en wil dat graag zo houden. Daarom vind ik dat ik me moet voorbereiden op de toekomst. Ik wil niet afwachten.
Een jaar geleden ben ik begonnen met een opleiding facilitair management. Ik ben nu op de helft. Het mooie aan mijn studie is dat ik er ook nú al heel veel aan heb. De opleiding is heel praktijkgericht, dus ik kan wat ik leer gelijk toepassen op locatie. Ik kom door mijn stages op plekken waar ik anders nooit zou komen en leer ook ontzettend veel van alle mensen die ik door mijn opleiding ontmoet. Waar ik mezelf zie over twee jaar? Als facilitair leidinggevende, het liefst bij Sodexo natuurlijk!
Studie met werk en gezin combineren? Het is vooral een kwestie van goed plannen. Ik maak elke week een schema, dat werkt prima.
Peter Soonius
Hoofd Satelliet keuken DC Schiphol
