In gesprek met

Focus op geluk en vitaliteit
Angelique van der Biezen
wat nou

In veel functioneringsgesprekken gaat het over taken en verantwoordelijkheden. Hoe gaat het? Wat moet nog ontwikkeld worden? Wij doen het anders en gaan twee keer per jaar in gesprek over de thema’s geluk en vitaliteit. We werken met de Gelukswijzer: een vragenlijst die als input dient voor het VIP-gesprek (Vitaliteits Ideaalpostie Plan). Heel interessant, maar het kan ook confronterend zijn. Stel dat er bij iemand uitkomt dat hij zich minder vitaal voelt? Dan moet je daarover in gesprek gaan.

De Gelukswijzer helpt mij als manager om zaken en problemen tijdig boven tafel te krijgen. Hoe zit iemand in zijn vel? Waar worden ze blij van? Wat kunnen we doen om te helpen? Doordat wij er veel aandacht aan schenken, merken mensen dat ze er niet alleen voor staan. En dat lucht op! We komen direct in actie om iemand te helpen en te begeleiden. En ook ik sta er dan niet alleen voor: ik kan altijd bij Hutten terecht voor hulp en advies. 

Hoeveel vragenlijsten je ook inzet, je moet wel een goed gesprek kunnen voeren. Zorg dus dat je je gesprekstechnieken beheerst.

Angelique van der Biezen

Cateringmanager

Angelique images/Handtekeningen/handtekening-angelique.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?