In de spotlight

Het gaat om mooie momenten

Kom je ook in actie?

wat nou

Samen met een aantal collega’s hebben we een fietsteam opgericht. Zo’n vijf keer per jaar rijden we een mooie tocht. De eerste tocht van het jaar is extra speciaal omdat we dan geld ophalen voor een goed doel doordat collega’s uren doneren. Echt bijzonder om zo samen een steentje bij te kunnen dragen.

Het is daarnaast ook gewoon ontzettend leuk om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Ik kan iedereen zo’n sportief team aanraden: het houdt je fit, je bouwt een bijzondere band op met collega’s én je kunt een bijdrage leveren aan een goed doel. Dat levert echt mooie momenten op! 

Een fietsteam opzetten ingewikkeld? Nee hoor. Gewoon beginnen en samen veel bereiken. Dat kun jij ook.

Michel du Crocq

Conceptmanager

Michel images/Handtekeningen/handtekening-michel.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?