In gesprek met

Hoe krijg ik mijn team mee?
Hieke Anne van Lier
wat nou

Elke dag weer maken we onze mensen bewust van gezond leven en zorgen voor jezelf. Ik let er persoonlijk op dat iedereen gezond eet, er ligt fruit in de pauzeruimte, we zorgen dat iedereen op tijd pauze neemt, onze teamuitjes hebben altijd een sportief karakter en daarnaast spreek ik mensen ook aan om ze bewust te maken van hun eigen aandeel. Hebben ze wel ontbeten, slapen ze wel goed? Ik ga gewoon eerlijk en direct het gesprek aan.

Betuttelend? Nee hoor, mensen vinden het juist fijn om die aandacht te krijgen. Het is wel belangrijk om het leuk en ontspannen te houden. Je kunt wel heel hard rennen en gezond eten, maar als je niet blij bent, gaat het ‘m ook niet worden. De balans moet goed zijn. De kracht van aandacht werkt echt: ons ziekteverzuim ligt onder de 1% en we hebben een geweldig team met mensen die elkaar helpen en voor elkaar in de bres springen.

Geef zelf het goede voorbeeld. Anders kun je niet van anderen verwachten dat de juiste keuzes worden gemaakt.

Hieke Anne van Lier

Vestigingsmanager

Hieke Anne  images/Handtekeningen/handtekening-hiekeanne.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?