In de spotlight

Hoe kunnen wij helpen?

Ga jij gezond je pensioen halen?

wat nou

We zien de gemiddelde leeftijd van collega’s in de catering stijgen. En het werk wordt niet minder zwaar. Verder blijkt uit onderzoek dat oudere medewerkers niet vaker ziek, maar wel langer ziek zijn dan jongere collega’s. Daar moeten we wat mee. Wij willen onze collega’s graag helpen om gezond hun pensioen te halen. Daarom hebben we ‘Lekker blijven werken’ opgezet: een programma speciaal voor onze medewerkers. We hopen met onze website, inspirerende succesverhalen van collega’s én speciale workshops mensen bewuster te maken. We bieden ook praktische hulp: zit je niet lekker in je vel, mis je uitdaging in je werk, heb je financiële problemen, wil je stoppen met roken of beginnen met sporten en afvallen? Trek maar aan de bel!

Ga op locatie samen in gesprek over wat je nodig hebt om gezond je pensioen te halen. Dat helpt om beter voor elkaar én jezelf te zorgen.

Femke Boost

Projectmanager HR

Femke images/Handtekeningen/handtekening-femke.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?