Alleen als je het gesprek aangaat, ontstaat er iets moois…
wat nou

Tegen iemand zeggen dat hij te zwaar is, te veel rookt of de sfeer in het team negatief beïnvloedt? Als leidinggevende hoort het erbij, maar ik vond het behoorlijk lastig! Ik kon wel wat hulp gebruiken. Een praktische vragenlijst bleek een ideaal hulpmiddel. Het team vulde de lijst in en ik maakte een overzicht van de uitkomsten. Het overzicht hielp mij een goed gesprek aan te gaan over werksfeer, gezondheid en gezond werken.

We zijn er als team nu bewuster mee bezig. Gisteren hoorde ik Ellen nog tegen Mario zeggen dat hij verkeerd tilde. Een paar maanden geleden zou dat heibel hebben gegeven. Nu bedankte Mario haar voor de tip! Dat is toch geweldig?

Gooi de vragenlijst niet zomaar in de groep. Leg eerst uit hoe deze lijst jullie team kan helpen.

Dorothea Evelien Boonstra-Riboch

Cateringmanager

Dorothea Evelien images/Handtekeningen/handtekening-dorothea.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?