Een nieuwe koers inslaan? Gewoon doen!
wat nou

Ivon: “We zijn zo drukdrukdruk! We riepen het regelmatig tegen elkaar, maar deden er verder niets aan. We praatten er wel over, maar we kwamen niet verder dan ‘ja, we zijn gestrest, zo is het nou eenmaal’ en gingen vervolgens door met rennen en vliegen. Ineens kreeg ik klachten: ik sliep slecht, had veel hoofdpijn en lag ’s avonds gevloerd op de bank. Het moest anders vond ik. Voor mij, maar ook voor mijn collega’s.”

An: “Toen Ivon met de Koerskaart Werkstress aan kwam zetten, was mijn eerste reactie: ‘Daar hebben we toch geen tijd voor?!’ Ik had eerst gewoon niet door dat het een waardevol hulpmiddel zou kunnen zijn. Nu wel gelukkig.”

Ingrid: “De koerskaart helpt ons om écht goed te gaan praten. Je krijgt een paar korte opdrachten die ervoor zorgen dat ieders verhaal aan bod komt én dat je nadenkt over hoe het anders kan. Heel verhelderend en leuk om te doen, we moeten elke keer enorm lachen samen!”

Weet je wat het is?
Iedereen ervaart stress anders, het is belangrijk om daarover te praten. Je kunt elkaar nu veel beter helpen omdat je m.b.v. de koerskaart de signalen herkent. Gooi ‘m maar eens in de groep!

Bespreken is nu makkelijker dan ooit. Pak de koerskaart, een pen, een kop koffie en beginnen maar!

Ivon van Wingerden

Cateringmedewerker

Ivon images/Handtekeningen/handtekening-ivon.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?