Gooi die kubus op tafel!
wat nou

Of ik even met mijn team wilde praten over duurzame inzetbaarheid… Nou, dat is makkelijk gezegd, maar hoe pak je het aan? Het is best een lastig onderwerp en je wilt niemand kwetsen met je vragen of goedbedoelde adviezen. Ik bedoel maar, zo leuk is het niet om te horen dat mensen zich afvragen of je nog wel plezier hebt in je werk, toch? Maar ik zie zeker de noodzaak om zaken als werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid te bespreken. Door jezelf vragen te stellen over wat goed gaat en wat beter kan, voorkom je dat je achteraf zegt: ‘Was ik maar eerder in actie gekomen.’

Om deze check te doen, gebruiken wij ‘Het huis van werkvermogen’; een soort kubus met daarop vragen als ‘Wat motiveert je om te komen werken’ of ‘Denk je met deze gezondheid dit werk over 5 jaar nog te doen’? Elk werkoverleg schudden we met de kubus de boel wakker. Jij kunt dit ook doen. Het gaat over jou.

Wil je de kubus ook op tafel gooien? Printen, knippen, plakken en vragen maar!

Jezelf vragen stellen, is net zo interessant als de antwoorden vinden.

Wendy van Haestregt

Cateringbeheerder

Wendy images/Handtekeningen/handtekening-wendy.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?