Heb jij het op een rijtje?
wat nou

Eerlijk is eerlijk: eerst dacht ik dat ik niet tot de doelgroep behoorde toen ik de mailtjes zag over de training. Maar na de zoveelste promotie van Hutten én mijn manager die aangaf dat het echt goede dingen zou opbrengen, heb ik me toch aangemeld voor de training van Restart. Meer uit nieuwsgierigheid naar preventieve maatregelen dan vanuit de gedachte dat ik het op deze manier het werk niet volhoud. De training heeft me veel opgeleverd. Ik kijk nu met een frisse blik naar mijn werk en naar de toekomst. Het was een eyeopener: ik kan nog zoveel kanten op! 

 

Het traject was heel divers en werd goed begeleid. Door het intakegesprek, de coachingsgesprekken en de thuiswerkopdrachten werd ik echt aan het denken gezet. En de begeleider heeft veel kennis: ze bracht voor mij in kaart wie ik ben, waar ik mijn werkplezier uit haal, wat zou je kunnen doen in de toekomst en wat je daarvoor moet regelen. Denk maar aan bijscholing bijvoorbeeld. Bij mij kwam duidelijk naar voren dat ik het coachen van mensen erg belangrijk en leuk vind. En dat is wat ik nu al veel doe. Hoe mooi is dat! Door deze training heb ik de zaken eens goed op een rijtje gezet. En het kostte me alleen maar een beetje tijd. 

 

De conclusie? Nou, voorlopig zit ik perfect op mijn plek. Ik doe wat ik leuk vind en ervaar een goede balans. En mocht ik in de toekomst minder fysiek werk willen, dan weet ik nu al welke mogelijkheden er zijn. 

 

Weten waar Monique haar training heeft gevolgd? Kijk dan op hoewerktnederland.nl

 

De training heeft me de basis gegeven om ook zelf het gesprek aan te gaan met mijn collega’s. Het is dus niet alleen een verrijking voor mijzelf.

Monique van Bavel

Chef Kok

Monique  images/Handtekeningen/handtekening-monique.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?