Maak er een persoonlijk aanbod van
wat nou

Het artikel over de Employability-coach gelezen? Judith Pijs deelt haar ervaringen met de inzet van de Employability-coach. 

Wij hebben de Employability-coach van De Unie redelijk vrijblijvend ingezet. Onze collega’s zijn geïnformeerd en konden zichzelf aanmelden. Achteraf hebben we het misschien iets té vrijblijvend gemaakt, want er waren niet heel veel aanmeldingen. Terwijl de ervaringen wel heel positief waren. We merkten aan de reacties dat er behoefte is aan een extra luisterend oor, een coach om mee te sparren over werk- of privézaken of om gewoon een keer vrijblijvend het gesprek aan te gaan over je toekomst. We besteden al veel aandacht aan de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze collega’s en deze coach is zeker van toegevoegde waarde. Het lijntje met De Unie is gelegd en dat heeft alleen maar positieve dingen opgeleverd.

Denk niet: ‘Het gaat vanzelf wel lopen,’ maar geef sturing aan het aanmeldproces. Spreek mensen persoonlijk aan: ‘Dit is wat voor jou!’ Dat werkt echt beter.

Judith Pijs

Manager S&O

Judith  images/Handtekeningen/handtekening-judith.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?