Plant het zaadje
wat nou

Het artikel over de Employability-coach gelezen? Aukje Hoving deelt haar ervaringen met de inzet van de Employability-coach. 

De Employability-coach heeft niet alleen onze pilotgroep, maar ook onze hele organisatie een impuls gegeven. Doordat De Unie ons een kant-en-klaar pakket aanbood, kregen wij de kans om op een makkelijke en snelle manier aandacht te geven aan duurzame inzetbaarheid, een belangrijk thema. Wij hebben een groep deelnemers geselecteerd en het traject verplicht gesteld. We hebben niet één keer teruggekregen dat iemand het niet wilde. Sterker nog; de aandacht en de ‘me-time’ zijn zeer positief ontvangen. Deelnemers zijn gaan nadenken over hun eigen rol en wat ze kunnen doen om beter en langer inzetbaar te blijven. Ook wij als organisatie denken nu meer na over hoe we duurzame inzetbaarheid kunnen inbedden in onze HR-processen. En nu is het aan ons om door te pakken.

Loopbaanvragen zijn ‘trage’ vragen. Je plant een zaadje en dat moet dan ontkiemen. Zorg dat je in je organisatie ruimte inbouwt voor dit proces. Wij zijn daar nu volop mee bezig.

Aukje Hoving

Adviseur Gezondheid en Vitaliteit

Aukje  images/Handtekeningen/handtekening-aukje.png


Waar blijf je?

Wil jij je unieke verhaal delen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de contractcateringbranche? Of ken je iemand die het verdient om in de spotlights te staan? Stuur ons je verhaal. Je krijgt altijd netjes antwoord. Als je verhaal in aanmerking komt voor publicatie op deze website, nemen we persoonlijk contact met je op. Je wordt begeleid door een ervaren tekstschrijver en een professioneel fotograaf. Waar wacht je nog op?